producerat av xponent

Julbrev från ordföranden

Kära medlemmar i Pro Venezia!

Med dessa rader vill vi i styrelsen önska er alla en God Helg och tacka för ett trevligt, givande och innehållsrikt samarbetsår.

I november nåddes vi alla av de dystra nyheterna om den katastrofala översvämningen i Venedig som nästan mätte samma mått och omfång som den år 1966. Under år 2020 kommer vi i föreningen att kraftsamla för att hjälpa till med olika insatser för att ”Rädda Venedig”. Här kan vi som enskilda medlemmar men också i olika grupper göra en insats.

Därtill vill vi i styrelsen uppmuntra er våra medlemmar att försöka värva nya medlemmar till vår förening. Ju fler vi är, desto större insats kan vi göra för Venedig. 

Apropå medlemsvärvning – några medlemmar har redan självmant börjat betala medlemsavgiften för 2020 och det välkomnar vi naturligtvis alla att göra. Avgiften är oförändrat 250 kr per år, 350 för två personer på samma adress. Betalning görs till plusgiro 57475-6. Glöm inte att ange namn och eventuella ändringar!

Programmet för våren 2020 kommer vi – som alltid – att sända ut i början av nästa år. Vi ser fram emot att ses igen och vågar utlova givande föredragskvällar i februari och mars samt ett intressant årsmöte i maj.

Buon Natale e Felice Nuovo Anno.

Viva Venezia!

Hans Lepp