producerat av xponent

Stämningsfull medlemskväll den 31 januari

Vår medlem Karin Wallin har precis kommit ut med en ny bok, ”Venedig, intryck från öst till väst”, och denna kväll var det just boktitelns innebörd som Karin förmedlade till oss – hur hon upplevt och påverkats av denna stad alltifrån sitt första besök som ung student. På sin vackra finlandssvenska och med stämningsfulla bilder lyckades hon väl att få oss att på nytt känna tjusningen i att besöka denna enastående plats på jorden. Karin hade med sig ett antal av sin bok som hon sålde till rabatterat pris. Den som inte köpte då men är intresserad kan läsa mer här: http://www.carlssonbokforlag.se/produkt/venedig/

En ämne till stod på kvällens program: Vår ordförande Hans Lepp presenterade den resa till Venedig med omnejd som han kommer att leda i höst, 3-7 oktober. Programmet var inte helt fastställt men intresset för resan verkade redan vara stort.

Vi var glädjande många denna kväll, 42 personer lyssnade på Karin och Hans i en trevlig och för Pro Venezia ny lokal, Domkyrkoförsamlingens samlingssal på Själagårdsgatan – dit hoppas vi få återvända framöver.