producerat av xponent

Medlemskvällen 3 december

Det är snart dags för höstens sista möte – tisdagen den 3 december blir det ett sammansatt program med tre talare:

  • Författaren Christina Björk, bland annat känd för sin bok Vendela i Venedig, berättar om sina äventyr i Venedig under förberedelsearbetet.
  • Under kvällen får alla som inte kunde vara med på höstens resa möjlighet att ta del av upplevelserna.
    • Hans Lepp skildrar besöken på Gallerie dell’Accademia, på universitetets institution för svenskundervisning samt inte minst i flera vanligtvis svåråtkomliga palats.
    • Berndt Holmer ger en översikt över det stora MOSE-projektet som omfattar de kända slussportarna men också mycket mer.
  • Hans kommer även att berätta om sitt deltagande i det senaste, mycket intressanta mötet i Comitati Privati och det internationella samarbetet för Venedig.

Tid: Tisdag 3 december kl 18.30.
Plats: Swedenborgskyrkans Stjärnsal, Tegnérlunden 7.

Anmälan görs senast den 29 november genom att betala in 100 kr på föreningens plusgirokonto 57475-6.  Vin, vatten och snacks serveras.

OBS! Med tanke på karaktären på mötet den 3 december tycker vi att det skulle passa särskilt bra denna gång att ta med gäster. Tänk alltså efter om du har vänner eller anhöriga som skulle kunna vara intresserade och som du vill bjuda in, kanske blivande medlemmar?

Även gäster betalar för sitt deltagande genom att sätta in 100 kr på föreningens plusgirokonto 57475-6 senast den 29 november. Glöm inte att skriva namnet.
Varmt välkomna!